[E3 2017] Chucklefish toont hun game Wargroove tijdens PC Gaming Show

0

Een opmerkelijke game die getoond werd tijdens de PC Gaming Show was Wargroove van Chucklefish. De ontwikkelaar had meer informatie klaar, met name de scenario creator van de game.

Wargroove is in de eerste plaats een turn-based strategy game met lokale en online gevechten tot vier spelers. Als speler sta je aan kop van een leger om tegen andere commandanten te vechten. Chucklefish gebruikt hiervoor hun in-house editor. Maar deze zullen ze samen releasen met Wargroove, zodat spelers hun eigen scenario’s zullen kunnen maken.

De game zou dit jaar nog moeten releasen, maar een datum, alsook de platformen, zijn nog onbekend. We gaan er wel vanuit dat de titel naar PC en Switch komt, aangezien Nintendo een pagina heeft van Wargroove. Hieronder zie je de editor aan het werk:

Bron: PCGamer

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.