[E3 2017] Cuphead heeft eindelijk een releasedatum te pakken!

0

Microsoft kon ons gisteren maar liefst 42 games voorschotelen. Eén daarvan was Cuphead. Na jaren van ontwikkeling en vertragingen, heeft de indie eindelijk een datum te pakken.

Studio MDHR en Microsoft konden tijdens de persconferentie met fierheid meedelen dat de game zal releasen op 29 september. Wie Cuphead nog niet kent, het is een run-n-gun platformer met een artstyle alsof hij ontwikkeld werd door Disney uit 1930. In de titel sta je klaar voor maar liefst 30 boss battles en heel wat coöp plezier.

De game heeft een prijskaartje van € 19,99 en zal beschikbaar zijn op de Xbox One en Windows 10. Je zal Cuphead ook via Steam kunnen downloaden. Het lange wachten is bijna voorbij!

Bron: Twitch

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.