[E3 2017] Far Cry 5 krijgt Amazing Grace trailer en gameplay

0

Uiteraard mag Far Cry 5 niet ontbreken aan de showcase van Ubisoft. We krijgen de Amazing Grace trailer en eindelijk ook een gameplayvideo.

In Far Cry 5 bevinden we ons in Hope County, een stad in Montana. Het stadje is in de ban van een cult. Wanneer de cult op geweldadige wijze de regio overneemt, besef je dat er stappen ondernomen moeten worden. In de game zullen we heel Hope County kunnen verkennen, wapens customisen en het bont maken met de meeste voertuigen die een Far Cry game ooit had.

Far Cry 5 krijgt ook twee speciale edities. Allereerst heb je de Hope County, MT Collector’s Case, daarnaast heb je nog The Father Edition. In eerstgenoemde zit de Season Pass, een trophy van 45cm, een kaart, steelbook, soundtrack en de Gold Edition van de game, in een collector’s box. In The Father Edition krijg je de gewone game, de steelbook, soundtrack, map en een 31,1cm hoge figurine.

Far Cry 5 komt naar PC, PS4 en Xbox One op 27 februari volgend jaar. Wacht vooral niet langer met de trailers:

Bron: Ubisoft

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.