[E3 2017] Marvel vs. Capcom: Infinite krijgt tweede storytrailer tijdens PlayStation conferentie

0

Sony’s persconferentie heeft ons van heel wat games voorzien. Eentje daarvan wat Marvel vs. Capcom: Infinite. Deze game kreeg tijdens de show een tweede storytrailer.

Marvel vs. Capcom: Infinite combineert het beste van de twee universums in de meest toegankelijke game uit de reeks. Capcom wil met deze telg ook de focus leggen op hoe het verhaal verteld wordt. In Infinite werken Ultron en Sigma namelijk samen, en dat kan niet veel goeds betekenen. Het is aan de helden uit beide universums om die twee een halt toe te roepen.

De trailer kan je hieronder bekijken. Marvel vs. Capcom: Infinite ligt op 19 september in de rekken voor PC, PS4 en Xbox One.

Bron: Marvel

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.