[E3 2017] Microsoft onthult meer nieuwigheden over Crackdown 3

0

Uitvoerend producent Peter Connelly van Microsoft onthulde vandaag op de E3 dat Crackdown 3 de kracht van Xbox One X tot een hoger niveau zal brengen.

Connelly vermeldde onder meer dat de game het uitstekend zal doen op deze zeer krachtige console waar aandacht kan worden besteed aan de kleinste details, fijnste texturen en bovendien een goede audio kwaliteit.

Het ontwikkelingsteam verkondigde ook dat men altijd in gedachten had om er een Xbox Play Anywhere game van te maken en dat bijgevolg de features tussen de Xbox One en PC versie slechts ruwweg vergelijkbaar zijn.

Verder werd er vermeld dat de Microsoft’s Azure Cloud servers enkel voor de head-to-head multiplayer modus beschikbaar zijn en dus niet voor campaign en co-op campaign.

De Xbox One X versie zou 7 november verschijnen met een prijskaartje van $ 50. Het spel zou ook speelbaar zijn op de Xbox One.

Wanneer we de trailer bekijken, is de gelijkenis met zijn voorgangers wel terug te vinden. Er zijn prachtige visuele effecten en een over-the-top gameplay zoals we dat van de Crackdown serie gewoon zijn.

Bron: Gamespot

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.