[E3 2017] Minecraft krijgt cross-platform support en een 4K update

0

Minecraft is echt wel een paradepaardje van Microsoft, want ook dit jaar gaan ze weer een stapje verder met deze titel.

Spelers zullen niet alleen instaat zijn om te kunnen craften op meerdere platformen, maar het zal ook mogelijk zijn om interactie aan te gaan met spelers van op andere platformen. Om dit te realiseren brengt Microsoft een The Bring Together update uit om console, mobiel, Windows 10 en VR builds van Minecraft met elkaar te connecteren. Om meer specifiek te zijn, het gaat om deze platformen: Windows 10, iOS, Android, Xbox One, Nintendo Switch en VR toestellen.

Het valt dus op dat de PlayStation 4 niet in dit rijtje voorkomt. Volgens Microsoft hebben de twee het wel gehad over cross-network play, maar ligt de bal momenteel in het kamp van Sony om hiermee in te stappen.

Last but not least, Microsoft gaat ook een Super Duper Graphics Pack uitbrengen waarmee Minecraft in glorieus 4K te bewonderen is.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.