[E3 2017] Nieuwe beelden Pro Evolution Soccer 2018 vrijgegeven

0

Tot nu toe bleef het opvallend rustig bij Konami gedurende de E3 maar vandaag werden dan toch de eerst beelden van Pro Evolution Soccer 2018 voorgesteld. Het spel wordt ontwikkeld door PES Productions en zal op 14 september 2017 verschijnen.

De beelden zijn van de PlayStation 4 Pro versie, maar het spel zou ook beschikbaar zijn voor PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One en PC. Waarschijnlijk zal er ook nog een Xbox One X versie komen.

Met onderstaande trailer krijgen we een beter inzicht in de game en bovendien vertoont het de eerste inkijk in de Real Touch+, een toepassing die het de spelers mogelijk maakt om de bal te controleren met behulp van hun hele lichaam, afhankelijk van de hoogte en de snelheid van de aankomende bal.

De game biedt bovendien een leuke nieuwigheid: er is een MyClub mode waarin bekende koppen kunnen gekozen worden om mee te spelen. Een onverwachte maar toffe keuzemogelijkheid is zo bijvoorbeeld Usain Bolt. Deze speciale speler zal echter enkel beschikbaar zijn als pre-orderbonus, of voor die spelers die de game aanschaffen op dag 1.

Opvallend is dat Konami er zeer goed in is geslaagd om de beelden levensecht te doen lijken en de echte spelers zo herkenbaar te reproduceren. Voor de fans dus zeker genoeg kijkplezier om al te watertanden tot het spel verschijnt!

Bron: Videogamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.