[E3 2017] Nieuwe Detroit: Become Human trailer onthult nieuw speelbaar personage

0

Wie kent nog de tech demo Kara van enkele jaren terug? Wij maar al te goed. Onze dag werd twee jaar terug helemaal goed gemaakt toen Detroit: Become Human aangekondigd werd met een nieuwe trailer. Vandaag maakten we kennis met Marcus.

Wat begon als een simpele tech demo van Heavy Rain ontwikkelaar Quantic Dream, is uitgegroeid tot een volwaardige game. In Detroit: Become Human bevinden we ons in een toekomst waar de Android met realistische AI geen fictie meer is. De game draait rond verschillende speelbare personages die telkens zelf ook een Androïde zijn. Kara is er eentje van, eerder maakten we kennis met Conor, een agent die rogue Androids opjaagt en nu maken we kennis met Marcus.

Marcus is de leider van de Android opstand en hij is het meer dan zat met hoe Androids behandeld worden. In de trailer zien we hem enkele belangrijke keuzes maken die een grote impact op het verhaal zullne hebben. In Detroit kan namelijk elke keuze een serieuze wending nemen. We moeten als het ware ons eigen verhaal vormgeven. Voorzichtig, want elke genomen keuze is er een die niet teruggedraaid kan worden.

Detroit: Become Human is momenteel nog in ontwikkeling, exclusief voor PS4. Een release is nog onbekend, maar voorlopig kan je onderstaande trailer analyseren:

Bron: PlayStation

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.