[E3 2017] Nintendo toont DLC voor Breath of the Wild

0

3 maart dit jaar begon het allemaal, het moment waarop veel Zeldafans zaten te wachten. We konden eindelijk aan de slag met de nieuwste The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Nintendo had heel vroeg al laten weten dat er plannen voor een DLC waren. Dat heeft het bedrijf nu getoond tijdens de showcase op E3 2017.

Tijdens Nintendo’s Spotlight heeft de ontwikkelaar een nieuwe trailer getoond waarin de volgende uitbreiding voor de Zeldagame getoond wordt. In de expansion krijgen een resem nieuwe missies, Challenge maps en blijkbaar nog veel meer.

Nintendo bevestigde dat The Master Trials, zo heet de uitbreiding, 30 juni zal releasen, gevolgd door de tweede uitbreiding ergens eind 2017. Beide packs zitten in de Expansion Pass voor Breath of the Wild, waarvoor je 19,99 euro moest neerleggen. Daarbovenop werden ook ekele nieuwe amiibo figuurtjes aangekondigd.

De expansion pass is beschikbaar voor zowel de Switch als voor de Wii U. Vergeet zeker de trailer niet!

Bron: E3 Nintendo

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.