[E3 2017] Ooblets laat zich van zijn schattigste kant zien in nieuwe trailer

0

Ooblets is voor het eerst aangekondigd op het GDC 2017 en nu werd deze schattige game nog eens tentoongesteld tijdens de E3 PC Gaming Show.

Ooblets is in feit een kruising van Pokémon, Harvest Moon en Animal Crossing. Zoals je zult opmerken in de trailer ga je niet de buitenwereld verkennen om Ooblets te vangen, maar zul je ze verzorgen en laten groeien in je tuin. Jouw Ooblets kunnen het vervolgens tegen andere Ooblets opnemen in een turn-based vechtsysteem, vergelijkbaar met dat vanuit de Pokémon games. Ook is het mogelijk om items te verzamelen en je huis in te richten.

Maar wat Ooblets zo charmerend maakt is niet de gameplay, maar de stijl van de game. Alles is voorzien van kleurrijke pastelkleuren en het ziet er ook allemaal gewoon zo lief en schattig uit.

Ooblets wordt in 2018 verwacht voor de Xbox One en PC.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.