[E3 2017] Releasedatum voor LawBreakers eindelijk bekend!

0

Cliff Bleszinski heeft eindelijk de releasedatum voor LawBreakers aangekondigd, en we kunnen eerder aan de slag met de game dan we oorspronkelijk dachten!

De uiteindelijke releasedatum ligt op 8 augustus en zal op die dag releasen voor de PlayStation 4 en PC voor een prijskaartje van €29,99. Er zal een PC bèta gehouden worden die plaatsvindt van 28 juni tot 3 juli. Registeren kan via de officiële LawBreakers website.

Bleszinski hoopt dat LawBreakers door de lage prijs een kans kan maken tegen concurrenten als Overwatch. Toch weet LawBreakers zich voldoende te onderscheiden van Overwatch, aangezien de gameplay een stuk sneller is en er slechts 4 character classes zijn. LawBreakers zal ook loot boxes hebben, maar deze zijn enkel gevuld met cosmetische items. Toekomstige updates zullen altijd gratis zijn en er wordt geen pay-to-win principe toegepast.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.