[E3 2017] RPG GriftLands aangekondigd tijdens PC Gaming Show

0

Op moment van schrijven is de PC Gaming Show nog vollop aan de gang. Een van de nieuwe games die zonet werd aangekondigd, is de nieuwe RPG GriftLands.

Ontwikkelaar Klei Entertainment mocht vandaag zijn game Griftlands aankondigen tijdens de PC Gaming Show. De ontwikkelaar ken je misschien wel van games als Don’t Starve en Invisible, Inc. Veel informatie rond de game is momenteel echter niet bekend, maar het zou een “RPG moeten zijn waarin alles onderhandelbaar is: geld, trouwheid, moraliteit, enzoverder…”

Behalve PC zijn momenteel nog geen platforms bekend, maar dit kan tijdens de E3 nog veranderen. GriftLands zou ergens eind 2017, of begin 2018 moeten releasen. Wat we wèl hebben, gelukkig, is een trailer:

Bron: PCGamer

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.