[E3 2017] Shadow of the Colossus bevestigd als remake, geen HD remaster

0

Het was een hectische E3 en hoewel de PlayStation conferentie redelijk kort was, kon Sony ons heel wat lekkers tonen. Zo passeerde Shadow of the Colossus voor de PlayStation 4 met compleet vernieuwde graphics.

Op dat moment was het echter onduidelijk of Shadow of the Colossus een remaster, of remake zou worden. In een interview met Famitsu heeft Sony Worldwide Studios President Shuhei Yoshida bevestigd dat het wel degelijk om een remake gaat, geen remaster

Wat de controls betreft, 12 jaar is erg lang en de voorkeur van gamers zal ongetwijfeld al veranderd zijn. Zo zal een moderne manier van spelen geïntroduceerd worden, maar wie dat wil, kan nog steeds de game spelen met de controls van de PS2 game uit 2005.

Shadow of the Colossus zal ergens in 2018 releasen (nooit gedacht dit ooit te kunnen typen) voor de PS4. Het project is momenteel in ontwikkeling bij Bluepoint Games, de studio die ook de PS3 remaster voor haar rekening nam.

Bron: DualShockers

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.