[E3 2017] South Park zal onze smartphone vernielen met Phone Destroyer

0

Ubisofts conferentie is op moment van schrijven nog maar net voorbij. Een van de games was natuurlijk South Park: The Fractured But Whole, maar Ubisoft had nog een verrassing voor ons klaar.

Onze South Park vriendjes staan klaar om onze mobiele telefoons te vernietigen in South Park: Phone Destroyer, een nieuwe mobiele game. De game combineert real-time strategy, collectible cards en de South Park personages in een “nooit eerder geziene mobiele role-playing game.”

In Phone Destroyer zal je decks gaan bouwen en upgraden van iconische personages en ze strategisch gaan inzetten om ze ten volle te gebruiken. We worden bovendien voorzien van een PvP multiplayer. Hoe alles in z’n werk gaat, zie je in de trailer hieronder.

South Park: Phone Destroyer komt dit jaar nog naar Android en iOS. Een precieze datum bleef voorlopig uit.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.