[E3 2017] Spider-Man krijgt lange gameplayvideo

0

Sony eindigt graag haar conferenties met een ‘bang’. Tegen alle verwachtingen in kregen we niet The Last of Us 2 te zien, maar Spider-Man die vorig jaar werd aangekondigd. Een mens zou die game bijna vergeten.

Maar goed, we kregen vandaag een lange gameplayvideo te zien van Insomniacs Spider-Man. De beelden van deze PS4 exclusive tonen hoe Spidey zijn weg baant doorheen een oud pakhuis en een hoop minions uitschakelt. Dit doet hij uiteraard met zijn webben en bovenmenselijke krachten. We kregen bovendien een pak nieuwe features te zien.

Een precieze datum is wederom niet bekend gemaakt, maar we mogen de game ergens in 2018 verwachten. Bekijk alvast de nieuwe gameplayvideo hieronder en blijf vooral kijken tot na de ‘credits’. Wij kunnen nu alvast niet meer wachten!

Bron: PlayStation

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.