[E3 2017] Switch krijgt een nieuwe Kirby game, eerste trailer getoond

0

Nintendo heeft nog een iconisch figuur aangekondigd dat haar entree maakt op de Switch: Kirby!

In deze Switch game keert Kirby terug naar de roots door gebruik te maken van een 2D platform formule. Herinner je je die gouden NES en SNES tijden nog? Wel, dat zullen we in 2018 terug kunnen ervaren op de Switch met deze nieuwe installment in de serie.

Ons roze wezentje absorbeert nog steeds haar vijanden om hun krachten over te nemen. Ook is het nog steeds mogelijk om vrienden “om te praten” naar vriendelijke party members die Kirby volgen op haar quest. In tegenstelling tot vorige games (gelukkig zit er toch nog iets nieuw in) wordt het mogelijk om combo’s te maken om zo meer damage aan te richten of om speciale moves te maken die je normaal niet alleen kunt.

De nieuwe Kirby game zal ook volledige co-op ondersteuning krijgen. Tot drie spelers kunnen samenspelen via de horizontale Joy-Con controller configuratie, of 8 Joy-Con met 4 Joy-Con Grips. Deze co-op ondersteuning is zeker een leuke verwelkoming dat zowel nieuwe als oude vertrouwde fans met open armen zullen ontvangen.

Kirby komt in 2018 naar de Switch.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.