[E3 2017] Ubisoft toont ons Just Dance 2018

0

Just Dance is elk jaar intussen een gegeven geworden. We moeten ons niet meer afvragen wat of wanneer, het wordt op ons afgevuurd. Dat is dit jaar niet anders, Just Dance komt terug!

Met dansers en een zangeres heeft Ubisoft zonet Just Dance 2018 aangekondigd. De community rond de game is intussen gegroeid tot maar liefst 118 miljoen spelers wereldwijd. We mogen de allernieuwste hits verwachten als 24K Magic van Bruno Mars, Side To Side van Ariana Grande en zo veel meer… Maar ook enkele oldies mogen zeker niet ontbreken. We zullen kunnen shaken op classics als Daddy Cool van Groove Century, of dansen op K-Pop hits als Bubble Pop!

De game is in ontwikkeling voor zowat alle consoles van de vorige en huidige generatie, en kent een release op 26 oktober dit jaar.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.