[E3 2017] Update GTA Online Gunrunning: exclusieve shots van nieuwe bunkers, voertuigen, …

0

Rockstar lanceerde vandaag nieuwe beelden voor GTA Online Gunrunning: een blik in de wapenhandel, beschikbare voertuigen, bunkers en info over de game!

Om te beginnen zijn alle bunker locaties in het noorden van de speelmap geplaatst in Paleto Bay, het ziet er naar uit dat er in het centrum geen bunkers meer te vinden zijn. Prijzen variëren tussen $ 1 165 000 tot $ 2 500 000.

Er is bovendien een Mobile Operations Center te koop en indien je dit in handen hebt, wordt de mogelijkheid beschikbaar om deze op eender welk moment in de game te bellen.

Het interieur van al deze gebouwen kan je ook naar eigen smaak aanpassen door er bv. een eigen kamer in te maken of een wapen bewaarplaats van te maken.

 

Er zijn ook nieuwe voertuigen beschikbaar in Warstock in het leger genre met prijzen die variëren tussen $1 en $3,5 miljoen. Dankzij de import/export update heeft elk item twee aankoopsommen afhankelijk van hoe je het product in handen krijgt.

 

Tot slot werden er door Rockstar enkele nieuwe bunker sfeer updates toegevoegd aan de Adversary modi, zoals Every Bullet Counts, Till Death Do Us Part, Trading Places, Juggernaut, Slasher en Resurrection.

Bron:

Bron: VG24/7

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.