[E3 2018] Command & Conquer: Rivals is terugkeer klassieke strategy game

0

Electronic Arts heeft gisteren bekend gemaakt dat hun klassieke franchise van PC real-time strategy games terugkeert en dit nu op mobiele apparaten. 

Later dit jaar verschijnt Command & Conquer: Rivals voor Android en iOS. Het doel van het spel is simpel: jij moet proberen een raket te lanceren om de basis van je tegenstander te vernietigen. Het speelveld bestaat uit drie verschillende zones en die moet je proberen te veroveren. Gevechten worden uitgevochten volgens het steen-papier-schaar principe. Erg eenvoudig om te snappen, maar laat je niet misleiden!

Bron: Polygon

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.