[E3 2018] The Elder Scrolls Blades aangekondigd op Bethesda’s persconferentie

0

Vandaag maakte Bethesda bekend dat er een nieuwe mobiele Elder Scrolls game staat gepland voor de herfst. De game krijgt de titel The Elder Scrolls Blades. 

Het belooft een mobiele Elder Scrolls game te worden met pure console-quality graphics. De iOS en Android versie zullen deze herfst gratis beschikbaar worden, maar de ontwikkelaar werkt ook aan een PC- en consoleversie.

Daarnaast zal de nieuwe game ook een PvP mogelijkheid bezitten. Dit betekent dat het zelfs mogelijk is dat je het als PC gamer opneemt tegen een iOS speler. Bovendien is er een citybuilding mode geïntegreerd in de game die je nieuwe NPC’s en items oplevert als beloning. Natuurlijk is de combat ook nog steeds aanwezig zoals we die kennen uit vorige Elder Scrolls games en deze zijn nog steeds het belangrijkst.

Bron: The Verge

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.