[E3 2019] Bethesda kondigt Shinji Mikami game GhostWire: Tokyo aan

0

Tijdens de persconferentie van Bethesda kregen we niet de langverwachte informatie over de nieuwe Elder Scrolls waar fans op zaten te wachten, maar wat ze wel aankondigden was the next best thing.

Meer bepaald GhostWire: Tokyo, van de hand van horrormeester Shinji Mikami. Beter bekend van games als Resident Evil 1, 2 en 4 en het recentste The Evil Within 1 en 2.

Deze keer gaat Mikami een nieuwe richting uit met GhostWire, en krijgen we een action adventure game dat zich focust op het bovennatuurlijke. Mensen in Tokio verdwijnen op mysterieuze wijze en aan ons om uit te vogelen hoe of waarom. Op ons pad krijgen we te maken met verschillende soorten geesten en urban legends.

Bekijk vooral onderstaande trailer:

Bron: DualShockers

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.