[E3 2019] Cyberpunk 2077 verschijnt 16 april 2020

0

Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft tijdens de persconferentie van Microsoft bekend gemaakt dat Cyberpunk 2077 volgend jaar op 16 april beschikbaar zal zijn. 

Tijdens de E3 werd een nieuwe trailer getoond over de aankomende game van ontwikkelaar CD Projekt Red. Deze ontwikkelaar heeft onder meer The Witcher games op zijn naam staan. Niemand minder dan Keanu Reeves, de acteur bekend van onder andere The Matrix en John Wick, kwam tijdens de conferentie het podium opgewandeld om over de game te praten. Hijzelf speelt namelijk ook een rol in de game.

In Cyberpunk 2077 heb je als speler de mogelijkheid om de open wereld Night City te verkennen. Voor de gevechten kan je zowel gebruik maken van vuurwapens, als andere futuristische objecten. Verder is het belangrijk om op onderzoek te gaan en meer informatie te verzamelen door gebruik te maken van dialogen en engineering skills.

Verder zou het mogelijk zijn om als speler je eigen personage te ontwerpen. Je kan een aantal standaard wijzigingen aanbrengen in het uiterlijk van het hoofdpersonage V, maar daarnaast zijn er ook andere mogelijkheden die de inhoud van de game beïnvloeden. Zo kun je onder meer het geslacht aanpassen of de achtergrond van je hoofdpersonage. Door het installeren van het programma Cyberware heb je bovendien de mogelijkheid om nog meer details te verfijnen zoals het optimaliseren van je reflexen.

Bron: Gamesradar

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.