[E3 2019] Dishonored studio brengt ons Deathloop

0

Bethesda kwam opdraven met meer nieuws over franchises als Wolfenstein, Doom en Rage, maar vond ook nog wat ruimte om een nieuwe IP aan te kondigen.

Arkane Studios, de studio achter BioShock 2 en de Dishonored reeks, komt aanzetten met een nieuwe IP. In Deathloop maken we kennis met Colt en Julianna. Beiden zijn meester assassins en zitten vast in een timeloop die telkens herbegint wanneer ze de dood vinden. Waar Julianna kansen en vrijheid in ziet, voelt Colt zich eerder gevangen door deze tijdlus. Beiden vinden er niets beters op dan de jacht te openen op de ander, wat dat ook mag oplossen…

Bethesda geeft aan dat we in Deathloop de typische Arkane gameplay mogen verwachten. Afgaande op Dishonored en Prey, betekent dat een game met verschillende mogelijke aanpakken voor een bepaald doel. Wat het uiteindelijk ook mag worden, het belooft alvast interessant te zijn. Oordeel vooral zelf:

Bron: DualShockers

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.