[E3 2019] Eerste beelden voor War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius getoond

0

Square Enix heeft tijdens hun persconferentie de eerste beelden onthuld voor War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius, de spin-off van Final Fantasy Brave Exvius.

War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius is momenteel in ontwikkeling voor iOS en Android, maar een release datum werd momenteel nog niet vastgelegd. War of the Visions zou een spin-off moeten zijn van Final Fantasy Brave Exvius dat in 2016 verscheen.

Tijdens de E3 conferentie toonde Square Enix de eerste beelden voor de aankomende titel. In de game nemen verschillende naties het tegen elkaar op om the War of the Visions te verkrijgen in het continent Ardora.

Bron: Destructoid

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.