[E3 2019] Eerste trailer voor Bleeding Edge verschenen

0

Microsoft heeft tijdens de E3 de eerste trailer van Ninja’s Theory game Bleeding Edge onthuld. 

Bleeding Edge is de nieuwste multiplayer game van Ninja Theory die binnenkort voor de Xbox One zal verschijnen. Deze studio heeft onder meer Heavenly Sword op zijn visitekaartje prijken. In de game zullen twee teams van vier spelers het tegen elkaar kunnen opnemen in een boksgevecht.

Als speler kun je één van de tien beschikbare personages kiezen. Elk van hen bezit unieke vaardigheden die je tijdens het gevecht kan inzetten. Over het doel en het systeem zijn verder nog geen details gedeeld. Een releasedatum is er nog niet, maar op 27 juni begint alvast de alpha.

Bron: IB Times

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.