[E3 2019] Final Fantasy VIII krijgt een remaster

0

Tijdens de persconferentie van Square Enix werd bekend gemaakt dat er dit jaar nog een remaster zal verschijnen voor Final Fantasy VIII.

De originele Final Fantasy VIII dateert al van 1999. Hoog tijd dus voor een verbeterde versie dacht men bij Square Enix. Deze versie zal later dit jaar verschijnen en is beschikbaar voor de Nintendo Switch, Xbox One, PS4 en Steam. In de game volgen we een groepje geleid door Squall Leonhart, dat terechtkomt in een conflict van een tovenares uit de toekomst Ultimecia. Zij wil de tijd zoals we die kennen vernietigen. Aan jou om haar dit te beletten.

Bron: The Verge

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.