[E3 2019] Gameplay en details verschenen voor The Outer Worlds

0

Ontwikkelaar Obsidian Entertainment gaat samen met Private Dimension een nieuwe actie RPG op de markt brengen: The Outer Worlds. 

Tijdens de voorstelling van Microsoft op de E3 stelde ontwikkelaar Obsidian Entertainment, bekend van o.a. Fallout en Pillars of Eternity, hun nieuwste sci-fi RPG voor. Deze heeft als titel The Outer Worlds. De release is vastgelegd op 25 oktober en de game is beschikbaar voor de PS4, PC en Xbox One. Een versie voor de Switch is voorlopig nog niet gepland, maar wordt niet uitgesloten.

In de game moet je een ruimtekolonie onderzoeken en ontwikkelt het verhaal zich op basis van de beslissingen die je neemt. Verder zijn er tal van gevechten en wordt alles verrijkt met een vleugje humor.

Bron: Gamesradar

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.