[E3 2019] Ghost Recon Breakpoint Beta gaat van start op 5 september

0

Ghost Recon Breakpoint werd vorige maand al aangekondigd in een livestream, maar vandaag kregen we heel wat meer informatie en trailers tijdens de E3.

In Ghost Recon Breakpoint bevinden ons op het eiland Auroa. Alleen of met drie vrienden kruip je in de huid van Ghosts, een tactische speciale eenheid. De vijand? De Wolves, ex Ghost en dus zeker niet jouw alledaagse cartelthug.

Onderstaande trailers tonen heel wat nieuwe gameplay mechanics als hellingen, kwetsures, de mogelijkheid om allies en vijanden te dragen, enzoverder…

De game zal volgens Ubisoft de komende jaren ondersteund worden met gratis updates voor alle spelers. Ghost Recon Breakpoint zal op 4 oktober in de rekken liggen voor PC, PS4 en Xbox One. Een Betaversie zal je kunnen spelen vanaf 5 september, tenminste als je de game pre-ordert of je hier registreert.

Bron: VG247

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.