[E3 2019] Minecraft Dungeons heeft nieuwe release datum

0

Ontwikkelaar Mojang heeft tijdens de Microsoft persconferentie meer details bekend gemaakt over het vervolg van de Minecraft franchise. 

Tijdens de E3 werd een eerste trailer voor de nieuwste game van Mojang prijsgegeven. De aankomende game krijgt als titel Minecraft Dungeons. Als speler krijg je hierin de mogelijkheid om kelders, mijnen en grotten te gaan onderzoeken. Daarnaast zijn er ook moerassen en andere gebieden. Je kunt dit zowel in je eentje, als met 3 vrienden off- en online.

Minecraft Dungeons zal volgend jaar in de lenteperiode releasen op PC, PS4, Xbox One en Switch.

Bron: PC Gamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.