[E3 2019] Nieuwe game Outriders van de makers van Bulletstorm voorgesteld

0

Tijdens de E3 persconferentie van Square Enix onthulde ontwikkelaar People Can Fly hun nieuwste game Outriders. 

Niemand minder dan Sebastian Wojciechowski, het hoofd van People Can Fly, vermeldde tijdens de conferentie dat Outriders de game wordt die ze altijd hebben willen maken. People Can Fly heeft in het verleden onder meer gewerkt aan Bulletstorm, Gears of War 3 en Fortnite.

Outriders is een co-op scif-fi shooter waarin je samen met twee vrienden, vijanden moet verslaan in een wereld geregeerd door aliens. Spelers kunnen hun eigen ‘Outrider’ maken en op zoek gaan naar de bron van een mysterieus signaal. De game is verder ook geschikt om in je eentje te spelen. De release staat ingepland ergens in 2020 en de game krijgt een Xbox One, PC en PS4 versie.

Bron: PC Gamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.