[E3 2019] Nieuwe Wolfenstein Youngblood trailer beschikbaar, volgende maand in de rekken

0

Wolfenstein Youngblood is geen onbekende meer voor de fans van de reeks. De game werd namelijk vorig jaar aangekondigd tijdens de E3 en sindsdien kwam het nieuws gestaag binnen.

Youngblood zal een nieuwe coöp-ervaring zijn voor de franchise en zal, geheel onverwacht, volgende maand al in de rekken liggen. Bethesda laat weten dat de game op 26 juli beschikbaar zal zijn voor PC, PS4, Xbox One en de Switch.

In Wolfenstein Youngblood staan we voor de meest omvangrijke ervaring die de franchise ooit gezien heeft. De game wordt voorzien van meer wapens, een aanpasbare speelstijl en zowel online- als couchcoöp.

We kruipen in de huid van de Terror Twins, Jess en Soph Blazkowicz. Met deze twee dames moeten we het opnemen tegen een Parijs in de macht van Nazi’s, in de hoop hun vader BJ te vinden.

Bron: DualShockers

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.