[E3 2019] Release voor Ori and The Will of The Wisps bekend gemaakt

0

Moon Studios heeft een nieuwe trailer voor het vervolg op Ori and The Blind Forest getoond tijdens de E3 persconferentie van Microsoft.

Tijdens de E3 conferentie van Microsoft werd een nieuwe trailer getoond voor Ori and The Will of The Wisps. Hierin worden meer details onthuld over de gameplay. Net zoals zijn voorganger, Ori and The Blind Forest, is het een 2D platform game. Dit keer is het aan jou om de mysteries buiten het bos van Nibel te ontrafelen.

Opnieuw is de prachtige fantasy stijl, die rijk is aan details, verbluffend om te zien. Verder heeft de ontwikkelaar tijd besteed om het save systeem te verbeteren en de upgrade tree is minder lineair. Er werd ook voor meer afwisseling gezorgd in de omgevingen tussen de verschillende levels. De release is vastgelegd voor 11 februari voor de Xbox One en de PC.

Bron: Polygon

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.