[E3 2019] Sky: Children Of The Light releaset volgende maand

0

Al een tijd geleden maakten we kennis met Sky: Children Of The Light, een nieuwe game door Thatgamecompany, het brein achter Flower en Journey. Op de E3 kregen we deze nacht een nieuwe trailer, inclusief release.

Sky: Children Of The Light zat een tijd in de betafase en kon gepre-ordered worden voor iOS. Volgende maand, 11 juli, kunnen we eindelijk aan de slag met de volledige versie op het platform. Android en PC zullen bovendien snel volgen, al werd voorlopig geen datum meegegeven.

In Sky zullen we met ons aanpasbare personage zeven hemelse gebieden kunnen verkennen. Belangrijk, vergelijkbaar met Journey, is het sociale aspect. Je zal met andere spelers de mysteries van de wereld kunnen ontrafelen, muziek maken, oude schatten vinden, etc…

Bron: VG247

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.