[E3 2019] Watch Dogs Legion uit de doeken gedaan

0

Tijdens Ubisofts E3 conference heeft de uitgever Watch Dogs Legion onthuld. Eerder draaide de geruchtenmolen op volle toeren, maar nu krijgen we eindelijk meer informatie.

In Watch Dogs Legion bevinden we ons in een futuristisch Londen. Van privacy geen sprake meer, de stad werd volledig overgenomen door technologie. Zoals we gewoon zijn van Watch Dogs, wil Dedsec hier een stokje voorsteken. Als speler kruipen we in de huid van… iedereen.

Nieuw in Legion is dat elk personage dat je ziet, elke inwoner van de stad, rekruteerbaar en speelbaar is. Van oude spionnen, agenten, hangjongeren, tot omaatjes die de beginjaren van het hacken hebben meegemaakt. Elk personage zal speelbaar zijn en ook kunnen doodgaan. Dood betekent deze keer ook echt dood. Meer informatie kan je zien in onderstaande trailer.

Watch Dogs Legion releaset volgend jaar op 6 maart voor PC, PS4, Xbox One en Google Stadia.

Bron: Ubisoft E3 2019

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.