EA Access komt naar PS4

0

EA heeft aangekondigd dat EA Access vanaf juli dit jaar naar de PlayStation 4 komt.

Spelers kunnen dan een maand- of jaarabonnement nemen via de PlayStation Store, die respectievelijke € 3,99 en € 24,99 zullen kosten. Met de toevoeging van de PS4 aan de al bestaande lidmaatschapsdiensten op Xbox One en PC via Origin, biedt EA nu haar abonnementsdiensten aan op meer platforms dan andere uitgevers.

“We blijven investeren in digitale en abonnementsdiensten en het is een geweldige kans om onze games beschikbaar te maken voor nog meer mensen op beide consoles. Ons doel is om spelers meer mogelijkheden te geven om onze games te spelen waar en wanneer ze maar willen, en we zijn blij dat we de dienst naar PlayStation 4 kunnen brengen.”

Als lid van EA Access kunnen spelers Play First-proefversies spelen, waarmee ze de meeste nieuwe EA-games tot wel 10 uur lang kunnen uitproberen. Abonnees profiteren ook van een korting van 10% op aankopen van volledige games, uitbreidingen, in-game voorwerpen en nog veel meer. Daarnaast kunnen spelers zich uitleven op een groeiende collectie van EA-games, waaronder franchises als Battlefield, EA Sports FIFA, Star Wars Battlefront en nog veel meer.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.