EA Motive Studio bezig aan nieuw Plants vs. Zombies project

0

Gisteren onthulde EA Motive Studio baas Jade Raymond dat hun team in Vancouver op dit moment aan het werk is aan een vervolg in de Plants vs. Zombies serie. 

In een interview met EDGE liet Jade Raymond vallen dat ze aan een onaangekondigd project werken. Dit werd eerder al gesuggereerd door een openstaande vacature. Meer werd helaas niet gezegd, maar Raymond heeft vandaag onthuld dat het om een nieuwe Plants vs. Zombies game gaat.

Voor gamers die nog niet bekend zijn met de Plants vs. Zombies serie, is de game makkelijk samen te vatten als een tower defence waarbij je als speler hordes zombies moet proberen te verslaan. Je doel kan je behalen door de hulp van planten en bloemen die elk specifieke eigenschappen bezitten.

Voorlopig zijn dit slechts geruchten en ook een exacte titel is nog niet bekend, maar zodra we hierover meer details vernemen lees je het op onze site.

Bron: Videogamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.