EA SPORTS FC 24 is nu beschikbaar voor consoles en pc!

0

EA viert vandaag de wereldwijde release van EA SPORTS FC 24, nu beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Dankzij cross-play in EA SPORTS FC 24 kunnen vrienden samen het veld op gaan op verschillende platformen. Cross-playmogelijkheden zijn nu uitgebreid naar alle online multiplayerspeltypen. Ruim 6.8 miljoen spelers zijn al begonnen in EA SPORTS FC 24 door middel van early access, een toename van maar liefst 25% in vergelijking met vorig jaar.

“Vandaag nodigen we de fans van The World’s Game uit om zich bij de club te voegen in EA SPORTS FC. De vernieuwing in het hart van de ontwikkeling van FC 24, gecombineerd met een toewijding aan realisme, levert een ongekende voetbalervaring die uitgebreid en waarheidsgetrouw is, en boven alles daarin een community met onze fans creëert.”

Nick Wlodyka, SVP en GM van EA SPORTS FC

De release van EA SPORTS FC 24 valt samen met de release van EA SPORTS FC Mobile eerder deze week, waarbij beide titels het fundament leggen voor het EA SPORTS FC-platform om een nieuwe en authentieke voetbalervaring te creëren. EA SPORTS FC heeft het ultieme doel om een miljard wereldwijde fans te bereiken via console-, mobiele, online en esportsproducten, ondersteund door een geschiedenis van 30 jaar interactief voetbal.

Realisme in EA SPORTS FC 24 ligt ten grondslag aan een groep spelers van de grootste clubs en competities van de wereld, zoals LALIGA EA SPORTS, de Premier League, Bundesliga, Serie A, CONMEBOL Libertadores, UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, de Barclays Womens Super League en meer.

“EA SPORTS FC 24 is onze grootste vertaling van interactief voetbal ooit en verbindt fans uit de hele wereld meer dan ooit met hun favoriete clubs en spelers. Met meer dan 19.000 sporters, meer dan 700 teams en meer dan 30 competities, beginnen we aan een nieuwe hoofdstuk onder het EA SPORTS FC-merk met een ongekend niveau wat betreft realisme.”

David Jackson, VP of Brand, EA SPORTS FC:

Fans die EA SPORTS FC 24 vóór 1 november 2023 spelen, worden een FC Founder en unlocken voordelen zoals exclusieve opstartschermen, cosmetische items, exclusieve doelstellingen en meer in Ultimate Team, waaronder een Founder Evolution. Haal het beste uit EA SPORTS FC door er vroeg bij te zijn en FC Founder te worden.
Meer informatie over de EA SPORTS FC Founder-status is hier te vinden.

Nieuw in EA SPORTS FC 24 dit jaar is de uitbreiding van cross-platform spelen in alle online multiplayerspeltypen, zoals Clubs, Coöp-seizoen, VOLTA FOOTBALL en Ultimate Team-coöp. Vanaf het moment van aanmaken zal geen enkele club gebonden zijn aan het platform van de maker. Dat betekent dat spelers van elk platform van dezelfde generatie openbare clubs direct kunnen ontdekken en zich direct bij deze clubs kunnen aanmelden.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.