Een voorsmaakje voor Far Cry New Dawn vrijgegeven

0

Morgen verschijnt Far Cry New Dawn voor PS4, Xbox One en PC. De ontwikkelaar heeft echter vandaag al een nieuwe launch trailer en de eerste 12 minuten gameplay onthuld.

In de game krabbelt de mensheid na een nucleaire oorlog langzaam maar zeker weer op. Je vecht samen met een vriend in een online co-op mode. In de game neem je het op tegen de vijandige Highwaymen, die onder leiding staan van de tweeling Mickey en Lou. Verder probeer je een veilig kamp te bouwen als thuisbasis en nieuwe features vrij te spelen. Tot slot moet je de omgeving verkennen en basisbehoeften verzamelen. Alvast veel kijkplezier met de nieuwste video’s.

Bron: Ramascreen

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.