Eerste beelden van Sonic in zijn film getoond

0

Sonic werd naar aanleiding van de kritiek op zijn ontwerp voor de film, aangepast. Het nieuwe design werd gisteren voor het eerst op Twitter gedeeld. 

Voor het nieuwe design van Sonic grijpt men terug naar de klassieke weergave van de mascotte. Op Twitter werden alvast twee afbeeldingen gepost waarin Sonic te bewonderen is. Over de echtheid bestaat nog enige twijfel. Een van de foto’s toont wel Dr. Robotnik, in de film gespeeld door Jim Carrey, op de achtergrond.

Toen eerder dit jaar het ontwerp van Sonic in de aankomende film werd onthuld, waren fans niet tevreden. Men heeft toen besloten om rekening te houden met de negatieve reacties en het design te herzien. Hiervoor werd de release van de film uitgesteld naar februari 2020.

Bron: Metro

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.