Eerste beelden voor Harry Potter: Wizards Unite verschenen

0

Al eerder lieten we jullie weten dat er een nieuwe game van Harry Potter zat aan te komen. Niantic en WB Games hebben nu ook de eerste beelden vrijgegeven. 

Harry Potter: Wizards Unite is zoals aangekondigd, een game voor je mobiele telefoon. Gisteren hebben Niantic en WB Games een blogpost vrijgegeven waarin meer details over de aankomende game worden onthuld. Het doel is dat je allerlei Foundables zoals objecten, mensen en beesten uit de tovenaarswereld, redt uit de wereld van de Dreuzels. Je werkt samen met andere heksen en tovenaars om deze missie tot een goed einde te brengen.

Binnenkort zal dus de realiteit rondom je aangepast worden als je besluit met Wizards Unite aan de slag te gaan. Zo zou het kunnen dat je tijdens je dagelijkse wandeling naar de lokale shop, een Hippogrief tegenkomt die je uit de Dreuzelwereld moet bevrijden. Ook zijn er ‘Inns’ te ontdekken waar spelers hun Spell Energy kunnen opladen, magische ingrediënten kunnen verzamelen voor toverdrankjes, en speciale sleutels kunnen bemachtigen om portalen te openen naar iconische bezienswaardigheden uit de magische wereld van Harry Potter. De release staat gepland voor 2019.

Bron: Pottermore

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.