Eerste beelden voor Mario Kart Tour getoond

0

Nintendo heeft de eerste details en beelden onthuld voor de mobiele game Mario Kart: Tour.

Mario Kart: Tour werd vorig jaar in februari al aangekondigd, maar sindsdien ontbrak het aan updates over een release of meer details. Vermoedelijk komt de game uit in de zomer van 2019, maar de gesloten bèta is intussen wel van start gegaan. Mario Kart: Tour zou verkrijgbaar zijn op iOS en Android.

Spelen doe je door te swipen over het scherm. De racewagens trekken vanzelf op en jij kunt als speler dus enkel de richting aangeven. Het parcours bestaat uit retro tracks waarop per race twee rondes worden gereden. Alle speelbare personages in Mario Kart: Tour hebben een eigen speciaal item, dat gebruikt kan worden tijdens de race. Afhankelijk van het personage, kan je ook een andere hoeveelheid items meedragen.

Bron: Techradar

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.