Eerste beelden voor Mario Kart Tour te bewonderen

0

Nintendo toont eerste live-action trailer van hun mobiele game Mario Kart Tour.

Mario kart Tour staat gepland voor 25 september. Nintendo heeft nu als voorsmaakje een eerste trailer gedeeld over de aankomende race game. Je speelt de game door te swipen over je scherm. De racewagens trekken vanzelf op.

Alle personages hebben een uniek item dat je kan inzetten tijdens het racen en ook de hoeveelheid draagbare items per personage varieert. Nieuwe personages zijn vrij te spelen door middel van een virtuele munteenheid die aangeschaft kan worden met echt geld.

Bron: Nintendolife

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.