Eerste DLC van Shenmue III arriveert op 21 januari 2020

0

Vandaag kondigen Deep Silver en YS Net Inc. de releasedatum aan van de eerste DLC voor Shenmue III, getiteld “Battle Rally”.

In “Battle Rally” moeten spelers nieuwe activiteiten uitvoeren terwijl ze het opnemen tegen andere spelers in een race tegen de tijd.

Daarnaast krijgen spelers in Shenmue III voor het eerst de kans om in de schoenen van een andere held te stappen! Naast Ryo Hazuki, de held van het verhaal, kunnen spelers ook kiezen voor de schatzoekende “Wuying Ren” en Ryo’s sparringpartner “Wei Zhen”, die voor het eerst in de game verschijnt.

Battle Rally is vanaf de releasedatum apart te koop in de Sony Store en Epic Game Store. Bij gebruikers die de volledige DLC-collectie hebben gekocht, komt de DLC op de releasedatum automatisch beschikbaar. Het prijskaartje van deze DLC ligt op € 7,99.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.