Eerste DLC voor Overcooked! 2 verschenen

0

Nintendo maakte gisteren bekend dat de eerste DLC voor Overcooked! 2 nu beschikbaar is. Deze draagt de naam Surf `n’ Turf.

De game zelf verscheen twee maanden geleden en nu komt de eerste DLC al op de markt. Hiermee maak je een reis naar warmere oorden. Je kan er genieten van een welverdiende vakantie en de DLC bevat zo’n 12 nieuwe levels. Bovendien mag je nieuwe, fruitige gerechten bereiden en hier heb je ook nieuwe keukentoestellen voor nodig. Zo heb je nu een waterpistool ter beschikking dat je ook kan gebruiken om borden af te wassen.

Bron: Polygon

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.