Eerste DLC voor Shadow of the Tomb Raider aangekondigd

0

Gisteren onthulde Square Enix de eerste post-launch DLC voor Shadow of the Tomb Raider. Deze verschijnt 13 november onder de naam The Forge.

In totaal staan er zeven DLC episodes gepland. The Forge is de eerste in het rijtje en neemt je als gamer mee naar een nieuwe tombe. In een omgeving van lava en vuur, moet Lara proberen de geheimen van Kuwaq Yaku te ontrafelen. Je kan deze DLC zowel in je eentje als met een medespeler spelen. De uitdagingen van The Forge tot een goed einde brengen levert je de Grenadier skill op, evenals de Brocken outfit en het Umbrage 3-80 wapen.

Bron: Variety

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.