Eerste gameplay beelden Noahmund verschenen

0

De Spaanse ontwikkelaar Estudio Ábrego heeft de eerste gameplay beelden vrijgegeven voor zijn Japanse RPG Noahmund. Op dit moment is de game beschikbaar als Kickstarter en probeert het zoveel mogelijk stemmen te krijgen op de Square Enix Collective.

Noahmund is een Japanse RPG die zich afspeelt in een fantasy setting. Als gamer heb je de controle over drie personages: Galina, Berani en Stalos. Zij behoren tot het Shinn volk en moeten proberen een wapen te bemachtigen om zo een einde te maken aan de wrede oorlog die heerst in het land van Feros. Elk van hen heeft specifieke krachten die je op geschikte tijdstippen moet inzetten om bepaalde hindernissen te omzeilen of moeilijke puzzels op te lossen.

De trailer duurt slechts één minuut, maar slaagt er wel in om gamers een algemeen beeld te geven van de verschillende soorten puzzels die je moet oplossen naarmate de game vordert. Daarnaast krijg je ook flitsen van gevechtsscènes te zien waarin het op schaken gebaseerde thema duidelijk wordt. Deze nieuwe gevechtstechniek is erg vernieuwend en de ontwikkelaar haalde onder meer inspiratie bij grote namen zoals Final Fantasy Tactics en Castlevania.

De release is in de zomer voor de PC gepland en voor de winter zou de PS4 versie verschijnen.

Bron: Siliconera

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.