Eerste gameplay beelden voor Age of Empires 4 getoond

0

Microsoft heeft tijdens Inside Xbox de eerste beelden vrijgegeven voor het nieuwste deel in de AoE franchise. Een release datum werd nog niet vastgelegd. 

Tijdens Xo19 heeft Microsoft voor het eerst gameplay beelden voor Age of Empires 4: World’s Edge getoond. De game heeft als thema de Middeleeuwen en in de trailer kan je o.a. de Britten en de Mongolen bewonderen. Wanneer de game verschijnt, is voorlopig nog niet bekend.

De ontwikkeling is in handen van Relic Entertainment, die bekend is voor het ontwikkelen van Homeworld, Warhammer 40,000: Dawn of War en Company of Heroes.

Bron: Polygon

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.