Eerste gameplay trailer voor Super Monkey Ball: Banana Blitz HD verschenen

0

Sega heeft voor de remaster van de Wii game Super Monkey Ball: Banana Blitz HD een nieuwe trailer vrijgegeven. Hierin zijn de eerste gameplay beelden te zien.

De originele game kwam op de markt in 2006. De game kreeg veel kritiek omwille van moeilijkheden bij de besturing met de Wii remote control. Sega heeft er nu voor gezorgd dat de game optimaal werkt voor de huidige gebruikte systemen.

Monkey Ball ontstond in de arcades, waarna Sega de games onder de naam Super Monkey Ball naar GameCube bracht. In de games besturen spelers de vloer van de spelwereld, om zo een aap in een bal naar het einde van levels te rollen. De release staat gepland voor 29 oktober en dit voor de PS4, Xbox One en Switch. In de winter van 2019 verschijnt mogelijk ook een PC versie.

Bron: Polygon

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.