Eerste planning Summer Game Fest vrijgegeven

0

Vorige week kondigde Geoff Keighley, de man achter The Game Awards, het Summer Game Fest aan. Een alternatief op de afgelaste fysieke evenementen als E3 en Gamescom.

Summer Game Fest is een digitaal evenement dat de komende 4 maanden nieuws, aankondigingen, shows en andere events zal bundelen. Het was even wachten op een planning, maar de eerste werd vandaag vrijgegeven.

Summer Game Fest loopt van mei tot en met augustus en zal eindigen met een Gamescom 2020: Opening Night Live. Heel wat ontwikkelaars en publishers scharen zich achter het online event. Hieronder staat de voorlopige planning, maar gaandeweg zal deze aangevuld worden zodra meer bekend is:

Mei

  • Donderdag 7 mei om 17:00 uur: Inside Xbox – Xbox Series X games in actie.
  • Dinsdag 12 mei om 18:00 uur: Sunrise #1 – Geoff Keighley zal een game aankondigen.

Juni

  • 9 juni tot 14 juni: Steam Game Festival: Summer Edition – Speel aankomende PC games op Steam.
  • Donderdag 11 juni: Cyberpunk 2077 – speciale livestream van CD Projekt RED voor Cyberpunk 2077.
  • Vrijdag 12 juni om 01:00 uur: EA Play Live 2020 – EA onhult een reeks nieuwe games.

Juli

  • Zaterdag 11 juli: TennoCon 2020 – Digital Extremes onthult nieuwigheden voor WarFrame.

Augustus

  • Maandag 24 augustus om 20:00 uur: Gamescom 2020: Opening Night Live – Geoff Keighley werkt samen met Gamescom om de finale voor het Summer Game Fest te hosten.

Shows en streams worden gehost door de respectievelijke uitgever en/of ontwikkelaar. Alles wordt overigens altijd ook op de officiële Summer Game Fest website geplaatst.

Bron: Gematsu

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.