Eerste screenshots voor The Lord of the Rings: Gollum onthuld

0

Ontwikkelaar Daedalic Entertainment heeft de eerste screenshots voor The Lord of the Rings: Gollum vrijgegeven. De game die vorig jaar al werd aangekondigd, zal waarschijnlijk volgend jaar op de PS5, Xbox Series X en de PC verschijnen. 

Voorlopig is er nog niet veel geweten over The Lord of the Rings: Gollum. Ontwikkelaar Daedalic Entertainment heeft nu de eerste screenshots getoond. Bewegende beelden zijn er momenteel nog niet. Op de screenshots is te zien dat Gollum veel gelijkenissen vertoond met de beschrijving van het personage uit de boeken van Tolkien, en minder met het filmpersonage. Deze game speelt zich af voor de Lord of the Rings trilogie. Gollum zal in de game Frodo nog niet ontmoet hebben.

Een exacte release datum is voorlopig nog niet bekend. Er zou wel een versie voor de PS5, PC en Xbox Series X verschijnen.

Bron: Eurogamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.